Accountancy

Is zo’n scan-app niet hetzelfde als no hands accounting?

Is zo’n scan-app voor inkoopfacturen niet hetzelfde als no hands accounting?

Het antwoord is ‘neen’. Met zowel een factuurscan-app als no hands accounting kun jij je boekhoudprocessen automatiseren. Toch verschillen deze tools in aanpak en functionaliteit. Benieuwd naar wat de verschillen precies zijn? En welke voordelen no hands accounting ten opzichte van een scan-app heeft? Je leest het in onze whitepaper.

No hands accounting

Deze functies in de software – waarbij “no hands” verwijst naar het feit dat er vrijwel geen handmatige tussenkomst meer nodig is – gaat een stap verder dan louter scannen en herkennen. Jouw volledige boekhoudproces wordt geautomatiseerd, inclusief het verwerken van facturen, bankafschriften en andere financiële documenten.

Machine learning en AI

Met behulp van zelflerende technologieën zoals machine learning en AI, vult ‘no hands accounting’ ontbrekende gegevens in je boekhouding slim aan, waardoor het verwerkingsproces van e-factuur tot boeking volledig automatisch gebeurt. Ontdek hoe ‘no hands accounting’ je kan helpen om efficiënter te werken, fouten te verminderen en meer tijd te hebben voor advies en analyses.

Whitepaper: Hoe het je meer tijd bespaart dan een factuurscan-app

Benieuwd naar wat de verschillen precies zijn tussen een scan-app en no hands accounting van Exact? Je leest het in onze whitepaper.
Business software
BE Select your country