Nieuws

Trustteam grote winnaar van de Exact Partner of the Year Award

Exact  Partner of the Year
Wemmel, 26 september 2024 – Tijdens de tweede editie van Partner of the Year heeft softwareontwikkelaar Exact zijn partners in Le Grand Salon, Beersel, geëerd met vijf prestigieuze onderscheidingen. De grote winnaar van de avond was Trustteam, die de felbegeerde Partner of the Year Award in ontvangst mocht nemen van Chief Executive Officer Paul Ramakers.

Exact reikt deze erkenningen uit als blijk van waardering voor de inzet en bijdrage van de Belgische partners. Op basis van verschillende criteria, zoals omzet, groei, klantloyaliteit en nieuwe business, worden zij beoordeeld. De titel 'Partner of the Year' gaat naar de onderneming die op al deze vlakken het beste scoort.

Ecosysteem van partners belangrijke troef voor Exact​

“Een van de belangrijkste troeven bij Exact is ons uitgebreide ecosysteem van partners. Dankzij de samenwerking en open architectuur van onze software kunnen we samen onze klanten een totaaloplossing bieden. We zijn trots op onze partners en dat willen we middels deze awards graag laten zien. Tijdens het Partner of the Year evenement vieren we samen met onze partners de behaalde successen”, aldus Paul.

Trustteam en Exact: een langdurige samenwerking

Partner of the Year Trustteam en Exact werken al vele jaren succesvol samen. Dankzij hun brede expertise en betrokkenheid is Trustteam een sleutelpartner geworden in de Belgische markt. Met een breed scala aan producten, sterke ondersteuning en vlotte implementaties, zorgt het bedrijf ervoor dat klanten steeds op de best mogelijke manier bediend worden. Deze samenwerking heeft niet alleen geleid tot groei binnen Trustteam zelf, maar heeft ook bijgedragen aan de verdere uitbreiding van Exact’s aanwezigheid en relaties in België.

Overzicht van alle winnaars

Tijdens een feestelijke avond werden de partners in het zonnetje gezet met welverdiende awards. Le Grand Salon in Beersel werd aangekleed volgens het thema ‘The Grand Ensemble’. De genodigden werden in de watten gelegd tijdens een culinaire avond, gevuld met entertainment zoals een dans act van DansersAgency, muziek en magician Armand.

Onderstaande partners gingen er met de felbegeerde awards van door:

  • Partner of the Year Award 2024: Trustteam, voor hun uitmuntende bijdrage op alle beoordelingscriteria.
  • Customer Success Award 2024: Tomfin, voor hun vermogen om langdurige klantrelaties op te bouwen.
  • Growth Award 2024: TAT, voor het aantrekken van de meeste nieuwe klanten.
  • Spotlight of the Year Award 2024: Michaël Mathias, voor zijn bijzondere inzet en prestaties binnen het netwerk.
  • Project of the Year Award 2024: Tomfin, voor het beste implementatieproject van het jaar.
Exact

Vragen & contact 

Vragen naar aanleiding van dit persbericht? Neem contact met ons op. Dit kan per e-mail, via media@exact.com, of telefonisch: 015- 7115100. Bekijk onze beeldbank voor recent beeldmateriaal.
BE Select your country